Veelgestelde vragen

Hoe kan ik in contact komen met orders.heebink.nl?
U kunt uw vragen en opmerkingen aan cs@heebink.nl richten.

Wat is orders.heebink.nl?
orders.heebink.nl is een samenwerkingsverband van meerdere transportondernemingen, ieder met een eigen landen en regiospecialisatie.

Hierdoor kunnen lastminute prijzen aangeboden worden op bestemmingen over geheel Europa.

De gebundelde expertise zorgt ervoor dat orders.heebink.nl in staat is de juiste beheersstructuren op te zetten voor de operationele uitvoering van de transporten.

Hoe werkt orders.heebink.nl?

 1. Aanbiedingen en tarieven
  Op orders.heebink.nl heeft u snel inzicht in aanbiedingen en/of tarieven voor uw desbetreffende transport. De aanbiedingen kunnen elke dag variëren in bestemming en prijs. Het zou zomaar kunnen zijn dat voor een transport naar een bepaalde bestemming een dag later leveren vele malen goedkoper is.

  Bent u akkoord met het tarief dan kunt u uw zending boeken.
   
 2. Zending boeken
  Bij het boeken van uw zending geeft u de laad, los en goederendetails in. Deze blijven bewaard voor als u dezelfde informatie nogmaals nodig heeft.
   
 3. Betaling
  Zodra uw zending geboekt is kunt betalen via Ideal, creditcard of Pay-Pal. Na betaling ontvangt u digitaal uw rekening en bevestiging per mail. Deze kunt u ook te allen tijde downloaden van de site.
   
 4. Uitvoering en track&trace
  De uitvoering geschied door de transportonderneming welke verantwoordelijk is de bestemming van uw zending. Het verloop van uw zending kunt u volgen via orders.heebink.nl of kan per mail naar u verstuurd worden.

  Zo kunt u informatie krijgen wanneer uw zending opgehaald en/of afgeleverd is.
   
 5. Bewijs van levering
  Zodra uw zending is geleverd zal de vrachtbrief na scanning digitaal beschikbaar zijn voor download