Landenspecialisten

Transport Nederland
Voor opslag, distributie en transport in Nederland bent u bij J. Heebink b.v. aan het juiste adres. Dankzij veertig jaar ervaring weten zij hoe de klanten tevreden te stellen. Heebink doet dat door een complete dienstverlening te leveren, snel en flexibel inzetbaar te zijn en een maximale betrokkenheid te tonen.

De vrachtwagens van Heebink komt u door heel Nederland tegen. Van europallets tot blokpallets, ze regelen alle disciplines van transport in Nederland. De vakmensen van Heebink zorgen er daarnaast ook nog eens voor dat u uitvoerig wordt geadviseerd over de juiste vervoersoplossing.

Transport Engeland
In 1980 voerde Heebink voor de eerste keer een transport naar Engeland uit. Nu 32 jaar later rijden de vrachtwagens dagelijks van en naar steden als Londen, Birmingham, Leeds, Sheffield, Bradford, Liverpool, Manchester, Aberdeen, Dundee, Glasgow in Engeland.

Het transport van en naar Engeland is voor hen goed en efficiënt te regelen dankzij de vestigingen en distributiecentra in Manchester en Milton Keynes. Ook het omvangrijke en veelzijdige wagenpark en de moderne logistieke diensten zorgen ervoor dat uw transport vakkundig, op tijd en van A tot Z wordt uitgevoerd. Van pakketjes tot volumetransport. Voor al uw verzendingen kunt u terecht bij Heebink.

Transport Ierland
Binnen het samenwerkingsverband Last Minute Cargo.nl werken vier transportondernemingen samen om in alle Europese landen goedkoop en snel transport van verschillende soorten goederen aan te bieden. Iedere transportonderneming heeft zijn eigen expertise in een bepaald land en is hiervoor verantwoordelijk. Zo is Heebink gespecialiseerd in transport naar Ierland en doen zij wekelijks grote steden aan als Dublin, Cork, Limerick, Galway, Waterford, Kilkenny, Drogheda, Dundalk.

Een van de voordelen van het samenwerkingsverband Last Minute Cargo.nl is dat er aanbiedingen voor transport door heel Europa kan worden aangeboden. Transport naar bijvoorbeeld Ierland, Spanje en Italië kan zo heel voordelig worden geregeld.

Transport Portugal
Drie tot vier keer per week verzorgt Lusocargo Holland b.v. uit Waalwijk het transport tussen Portugal en Nederland. In korte tijd hebben zij zich ontwikkeld tot de specialist in groupagevervoer tussen Nederland en Portugal. De eigen kantoren in Waalwijk, Lissabon, Porto en Aveiro zorgen ervoor dat er veel efficiënter en sneller gewerkt kan worden.

Een betrouwbare transportdienst aanbieden is voor hen net zo belangrijk als het werken met modern en innovatief materieel. Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat de vaste vertrektijden worden aangehouden en dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij Lusocargo bent u ervan verzekerd dat uw transport naar Portugal op het afgesproken tijdstip wordt geleverd. Of het nu gaat om het vervoeren van geconditioneerde goederen of om auto’s en motoren. U kunt voor het vervoer van bijna alle goederen bij Lusocargo terecht.

Transport Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Oost-Europa
De kernactiviteiten van Alblas Internationaal Transport b.v. zijn het verzorgen van deelladingen en geconditioneerd ADR-transport naar onder andere Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Benelux, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenie en de Baltische staten. Inmiddels zijn zij al meer dan een eeuw actief in deze gebieden. Naast de ervaring en kwaliteit is het voor Alblas ook van belang om op technologisch gebied bij te blijven. Alleen op die manier kunnen zij transport naar Duitsland op een hoogwaardige manier uitvoeren.

Met de eigen vestigingen in Gildehaus en Jacobsdorf (beiden in Duitsland) en Rzepin (Polen) als kernknooppunten, die de diensten naar en van Duitsland en Oost-Europa ondersteunen, kunnen we garanderen dat iedere zending onze volledige aandacht geniet.